לקויות למידה

תקנון לסטודנטים בעלי לקויות למידה

אוניברסיטת בר-אילן דוגלת במתן הזדמנות שווה  לסטודנטים בעלי צרכים מיוחדים כגון: נכים, לקויי שמיעה, לקויי ראיה ועיוורים, לקויי למידה ולקויי בריאות.

סטודנטים בעלי צרכים מיוחדים (כמוזכר לעיל), המבקשים להבחן בדרך שונה מהמקובל, יירשמו ביחידה למעורבות חברתית לקבלת התאמות ותמיכה בלימודים.

היחידה למעורבות חברתית מעניקה את השירותים הבאים: עזרה בלימודים, הקראות, כרטיסי צילום, שכתוב בחינות, סדנאות לליקויי למידה, התאמות בבחינות.

ביחידה זו, ישנם חדרי עיון ובהם עזרים שעומדים לרשות הסטודנטים כגון, טמסי"ם מחשבים, טייפים ועוד אשר נועדו לסייע להם בלימודים.

סטודנט שבידו אבחון מחמש השנים האחרונות ושמעוניין בהתאמות בבחינות,ייגש עם האבחון למעורבות חברתית להמשך טיפול בנושא.

סטודנט שלא עבר אבחון בחמש השנים האחרונות,  ייפנה לקבלת אבחון ב"מרכז חדד לחקר הדיסלקציה" של ביה"ס לחינוך באוניברסיטת בר-אילן .

כתובת היחידה למעורבות חברתית:

בניין קיוקין, יהדות 407 (ליד בנק מזרחי), קומה 1.

טלפון היחידה: 03-5318491

שעות קבלת קהל: ימים א', ב', ג', ה' בין השעות 9:30-12:00.

כתובת מרכז חדד:

בניין 408 קומת כניסה