לקויות למידה

תקנון לסטודנטים בעלי לקויות למידה

סטודנטים בעלי לקויות למידה

סטודנטים שהגישו אבחונים ע"פ דרישות האוניברסיטה והוכרו כלקויי למידה ע"י מדור תמיכה והנגשה לסטודנט לצורך התאמות בלימודים, זכאים לסיוע לימודי במהלך התואר.
היחידה למעורבות חברתית נותנת סיוע בלימודים, הכוונה אקדמית וגישה למרכז למידה ייחודי.

סטודנט שבידו אבחון מחמש השנים האחרונות ושמעוניין בהתאמות בבחינות, ייגש עם האבחון למעורבות חברתית להמשך טיפול בנושא.

סטודנט שלא עבר אבחון בחמש השנים האחרונות,  ייפנה לקבלת אבחון ב"מרכז חדד לחקר הדיסלקציה" של ביה"ס לחינוך באוניברסיטת בר-אילן .

סטודנטים בעלי צרכים מיוחדים

אוניברסיטת בר-אילן דוגלת במתן הזדמנות שווה  לסטודנטים בעלי צרכים מיוחדים כגון: נכים, לקויי שמיעה, לקויי ראיה ועיוורים, לקויי למידה ולקויי בריאות.
סטודנטים בעלי צרכים מיוחדים (כמוזכר לעיל), המבקשים להבחן בדרך שונה מהמקובל, יירשמו ביחידה למעורבות חברתית לקבלת התאמות ותמיכה בלימודים.
היחידה למעורבות חברתית נותנת מענה לסטודנטים בעלי מוגבלויות ע"י סיוע בלימודים, סיוע טכני, מרכז למידה והכוונה אקדמית.

הנחיות עבור מתן ההקלות מפורטות באתר היחידה למעורבות חברתית

צור קשר

כתובת היחידה למעורבות חברתית:

בניין קיוקין, יהדות 407 (ליד בנק מזרחי), קומה 1.

טלפון היחידה: 03-5318491

שעות קבלת קהל: ימים א', ב', ג', ה' בין השעות 9:30-12:00.

דוא"ל negishut.student@biu.ac.il

כתובת מרכז חדד: