קישורים שימושיים

לנוחיותכם, מצ"ב קישורים למערכות האוניברסיטה השונות. מערכות אלו ישמשו אתכם במהלך לימודיכם.

פרטי ההתחברות לאתרים השונים תבוצע דרך פורטל "בר אילן שלי".

1. מערכת מידע אישי לסטודנט (in-bar )

בקישור זה תוכלו למצוא מידע אודות ציונים, קורסים וציונים, מצב חשבון שכ"ל, אישור לימודים,

מיקומי בחינות, רישום לבחינות חופפות ושיפור ציון, ועוד.

2. מערכת למידה מתוקשבת (moodle)

לכל קורס יש אתר מקוון בו המרצה מעלה תכנים במהלך הקורס. אתר זה ישמש אתכם במהלך כל לימודיכם.

הקורסים יופיעו במודל כשבוע לפני פתיחת הסמסטר, ורק כ-48 שעות לאחר הרישום לקורס.

3. מערך הספריות והמידע

באתר זה תוכלו למצוא פירוט על כל ספריות האוניברסיטה, גישה למאגרי המידע וזמינות הספרים בספריות השונות.

לעזרה וסיוע ניתן לפנות לצוות הספרייה ישירות.

4. אתר אגודת הסטודנטים

אגודת הסטודנטים פועלת במגוון רבדים המרכיבים את החוויה הסטודנטיאלית, כאשר רווחת הסטודנטים עומדת תמיד לנגד עיניה בדאגה לצרכים החברתיים והכלכליים, שיפור ואכיפת הזכויות האקדמיות, יצירת הוי חברתי ותרבותי עשיר, דאגה לבעלי מוגבלויות, עידוד מעורבות חברתית ויוזמות סטודנטיאליות.

5. יצירת קשר במנהל הסטודנטים

מנהל הסטודנטים הוא מערך של יחידות מנהליות ומטרתו לספק לסטודנט את הסיוע המנהלי הנדרש במהלך פעילותו האקדמית באוניברסיטה.

מנהל הסטודנטים כולל בתוכו את המדורים הבאים: מדור קבלת תלמידים, מדור סטטוס, מדור תל"מ (תוכניות, לימודים ומעקב), מדור בחינות, משרד הרשם והארכיב.

6. מדור שכר לימוד

בקישור זה ניתן למצוא פירוט תעריפים, מועדי תשלומים, תקנון האוניברסיטה בנוגע לשכר לימוד והפסקת לימודים, תקנון פטורים והשפעותיו על שכר הלימוד, מידע על מלגות, טפסים ודרכי יצירת קשר עם מדור שכ"ל.

לקבלת מידע נוסף על אודות תוכניות הלימודים של המדור לזרועות הביטחון פנו אלינו

דרך עמוד צור קשר או בטלפון 03-5317005/6